Skip to main content
 

In de wolken met cloudcomputing

Steeds meer bedrijven ervaren dagelijks de voordelen van cloudcomputing. Werken in de cloud is flexibel en niet gebonden aan een vaste locatie. Uw medewerkers hebben alleen een pc, laptop of tablet met internetverbinding nodig. Schakelt u Contrive in voor cloudcomputing, dan kiest u veilige en snelle online applicaties. U betaalt geen extra kosten voor onderhoud en beheer. En u bent verzekerd van een professionele beveiliging en back-up.

Prioriteit aan veiligheid en toegankelijkheid

Bestanden raadplegen, data bewerken en informatie uitwisselen krijgt dankzij cloudcomputing een stevige impuls. Het maakt niet uit waar u werkt: binnen de bedrijfsmuren, op locatie bij een klant of thuis aan de eettafel. Dankzij cloudcomputing heeft u altijd en overal toegang tot uw applicaties en gegevens. Behalve toegankelijkheid speelt ook veiligheid een belangrijke rol. Om die reden werkt Contrive voor cloudcomputing alleen samen met toonaangevende partners en datacentra.

Software as a service (SAAS)

Wilt u uw applicaties laten draaien ‘in de cloud’? Cloudcomputing heeft de toekomst. Veel softwarepakketten hebben vandaag de dag een zogenoemde SAAS-oplossing. Deze afkorting staat voor software as a service. In plaats van een eenmalige forse investering betaalt u alleen maandelijks een vast bedrag voor het abonnement. Graag maken we een afspraak om de voordelen van cloudcomputing uit te leggen.