Skip to main content
 

Microsoft Office 365: veilig in de cloud (samen)werken

Zoekt u voor werken en samenwerken in de cloud een beproefde, online oplossing. Kies dan voor de kracht, veiligheid en eenvoud van Microsoft Office 365 voor bedrijven. Dankzij deze applicatie hebben uw medewerkers 24 uur per dagen en 7 dagen in de week toegang tot hun e-mail, Office-documenten, agenda en contactpersonen? Samen documenten raadplegen, bewerken en delen krijgt met Microsoft Office een nieuwe dimensie. Nodig elkaar uit. En ga aan de slag. Gewoon online: in de cloud.

Synchronisatie mail, agenda, documenten en contactpersonen

De kracht van Office 365 schuilt onder meer in de synchronisatie van data. Deze applicatie synchroniseert continu uw Office-documenten, e-mail, agenda en contactpersonen. Dankzij deze functionaliteit beschikt u altijd over de laatste versie van uw bestanden. Het maakt niet uit welk apparaat u gebruikt: pc, laptop, tablet of smartphone. U maakt ’s morgens op uw kantoor-pc een bestand aan in Word, Excel of PowerPoint. In de avonduren opent u het bestand op uw tablet om reacties van collega’s in te zien of te verwerken.

Altijd up-to-date met Office 365

Met Office 365 heeft u uw favoriete Office-programma’s altijd bij de hand. Online en offline. U betaalt niet meer voor updates. Voor een vast bedrag per maand per gebruiker werken uw medewerkers altijd met de laatste versies van Word, Outlook, PowerPoint en Excel. Elke gebruiker kan de Office-programma’s op maximaal 5 pc’s of Macs installeren, 5 tablets en 5 smartphones. Voor Windows, iOS en Android. Office 365 werkt via bekende browsers als Internet Explorer, Chrome, Firefox en Safari.

Interesse in Office 365 abonnement?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Microsoft Office 365 voor uw bedrijf? Via Contrive kunt u een of meerdere abonnementen afsluiten. U rekent af op basis van het aantal gebruikers. Dit aantal kunt u overigens op elk moment op- of afschalen. U hoeft niet te investeren in servers en het onderhoud daarvan. Microsoft neemt het onderhoud en de updates voor zijn rekening. Interesse? Bel of mail om een afspraak te maken voor een Office 365 abonnement.