Skip to main content

Computerproblemen oplossen

Problemen met computers ontstaan als u er niet om gevraagd hebt. De consequenties zijn groot. Haperen uw systemen, netwerken of computers, dan liggen bedrijfsprocessen ook vaak stil. Dat kost veel tijd, geld en energie. Storingen en/of uitval van internet en e-mail lijden al snel tot kostenposten en ontevreden klanten. Dat kunt u zich uiteraard niet veroorloven.

Monitoren van netwerken en servers

Is uw bedrijf goed voorbereid op een calamiteit die plotseling optreedt? Contrive is gepokt en gemazeld in het voorkomen en zonodig verhelpen van calimiteiten en storingen. Uw systemen, netwerken of computers zijn bij ons in vertrouwde handen. Dat is geen loze belofte, maar een keiharde waarborg. Op afstand houden we uw server, werkstations en netwerk 24 uur in de gaten. Dankzij monitoring is Contrive razendsnel op de hoogte van een eventuele storing of calamiteit. Vaak sneller dan uw medewerkers zelf. 

Afspraak maken voor computerproblemen oplossen?

Bij computerproblemen oplossen ligt de focus niet alleen op brandjes blussen. Met goed gefundeerde plannen en preventief beheer en onderhoud richten we onze aandacht op de toekomst. Voor de werkwijze van Contrive geldt nadrukkelijk: calamiteiten voorkomen is goedkoper dan calamiteiten verhelpen. Interesse? Graag vertellen we tijdens een afspraak meer over computerproblemen oplossen.