Skip to main content

Veiliger werken: prioriteit nummer één bij Contrive

Veiliger werken staat op nummer één van ons prioriteitenlijstje. Contrive maakt serieus werk van beveiliging van uw bedrijfsnetwerken en bedrijfsprocessen. Daarbij komen we goed beslagen ten ijs met firewalls en antivirussoftware van A-merken. Zo zetten we een krachtig slot op de digitale deur. Dicht is dicht bij Contrive.

Bewustwording van risico’s

Ongewenste bezoekers kunnen veel schade aanrichten. Denk aan de risico’s van virussen, wormen, Trojaanse paarden of hackers. Vaak bent u zich hier niet van bewust. Ook buiten de deur is het belangrijk dat uw medewerkers op hun tellen passen. Zonder dat u het in de gaten hebt, liggen belangrijke bedrijfsgegevens zomaar op straat. Dat risico wilt u toch niet lopen?

Inventariseren risico’s, voorkomen van problemen

Contrive installeert niet alleen beveiligingssoftware. We gaan ook preventief te werk om risico’s te voorkomen. Zo reguleren we bijvoorbeeld de toegang tot netwerken met een dichtgetimmerd protocol. Hoe gaan we te werk? Eerst inventariseren we de grondig de risico’s die u eventueel loopt. Op basis daarvan kiezen we de beveiliging die daarop aansluit. Zelf veiliger werken? Bel of mail om een afspraak te maken.