Skip to main content
 

Aanleg, beheer en onderhoud van netwerken & servers

Of uw bedrijf nu over enkele of tientallen werkplekken beschikt: Contrive neemt u graag de totale zorg voor de inrichting van uw netwerk en servers uit handen. Het is onze corebusiness om uw bedrijfsnetwerk veilig en stabiel te configureren en te onderhouden. Uw bedrijfsprocessen en de bijbehorende behoefte zijn daarbij richtinggevend voor onze aanpak en oplossingen. Ons devies luidt immers: ‘U vraagt! Wij adviseren’. Nooit andersom.

Gebruiksvriendelijke hard- en software

Het maakt niet uit welk type netwerk uw voorkeur heeft. In de keuze van netwerken en systemen zorgt Contrive ervoor dat uw bedrijfsprocessen soepel verlopen. En dat uw medewerkers er prettig en gemakkelijk mee kunnen werken. Ook bij eventuele calamiteiten kunt u rekenen op onze expertise. We beseffen dat snelheid hierbij een cruciale factor is. Problemen lossen we dus ook zo snel mogelijk op. Interesse in samenwerking? Bel of mail om een afspraak te maken.

Keuze voor A-merken en gerenommeerde partners

Contrive steekt veel tijd en energie in betrouwbare, veilige en goed functionerende ICT-oplossingen voor het MKB. Om deze belofte elke dag waar te maken, kiezen we bewust voor A-merken en gerenommeerde partners en leveranciers. U wilt toch vertrouwen op uw netwerken en servers. Vandaag, morgen en in de toekomst.