Skip to main content
 

Uw wifi-specialist voor een stabiel en veilig wifi-netwerk

Wifi is uitgegroeid tot een primaire levensbehoefte. Een slecht functionerend wifi-netwerk is immers een doorn in het oog. Zowel voor medewerkers als voor bezoekers. Storingen vertragen bedrijfsprocessen en ze zorgen voor onnodige irritaties op de werkvloer. Veilig en betrouwbaar werken via een draadloos netwerk vereist maatwerk. Ga bij het ontwerpen en aanleggen van een Wifi-verbinding niet over één nacht ijs. Zorg dat u goed beslagen ten ijs komt en kies voor een wifi-specialist met verstand van zaken.

Site-survey: dé start van elk wifi-netwerk

Bij Contrive is elk Wifi-netwerk 100% toegesneden op uw wensen, budget en locatie. Neemt u Contrive in de arm, dan is een site-survey de eerste logische stap in het ontwerp en de aanleg van een wifi-netwerk. Met zo’n onderzoek op locatie brengt Contrive de dekkingsgraad, de benodigde bandbreedte per gebruiker en de interferentie met andere netwerken in kaart. Een site-survey geeft richtlijnen voor de benodigde netwerkcomponenten: configuratie én hardware. Denk hierbij aan het aantal access points, antennes, controllers en switches.

Onafhankelijk advies, keuze voor A-merken

Om de kwaliteit en veiligheid van uw wifi-netwerk te waarborgen, kiest Contrive bewust voor apparatuur van een aantal A-merken. Daarnaast kunt u rekenen op een onafhankelijk, goed onderbouwd advies. Contrive is hierbij niet gebonden aan een bepaald merk of een specifieke oplossing. Uw wensen zijn bepalend voor de Wifi-oplossing die we uiteindelijk leveren.

Wifi-netwerk laten aanleggen?

Gefrustreerd door een slecht presterend wifi-netwerk? Of bent u van plan om een nieuw draadloos netwerk aan te leggen? Contrive is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van wifi-netwerken. Graag maken we een afspraak op locatie om uw wensen te bespreken of om uw huidige wifi-netwerk door te lichten. Interesse? Vanuit Veldhoven werkt Contrive voor MKB-bedrijven in de regio Eindhoven – ’s-Hertogenbosch – Tilburg. Interesse? Bel of mail om een afspraak te maken.