Skip to main content
 

VoIP op maat

VoIP telefonie staat voor Voice over IP: bellen via het internet. Het houdt in dat je toestel is aangesloten op het internet en dat je jouw bereikbaarheid via een online telefooncentrale in kunt stellen. Deze manier van telefoneren heeft een aantal grote voordelen zoals flexibiliteit en optimale bereikbaarheid. Met onze VoIP-telefonie heb je geen telefooncentrale op meer locatie nodig. Je hebt als ondernemer alles zelf onder controle via onze online beheerportal én krijgt daarnaast volledige support.

Optimaal bereikbaar

In ons online beheersysteem maken we jouw bedrijf optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Met functies als belgroepen en openingstijden hoef je geen telefoontje van een potentiële klant meer te missen.

Flexibel en betrouwbaar

Onze telefonieoplossing schaalt altijd mee met de grootte van je bedrijf. Onze servers zijn van de hoogste kwaliteit en worden continu gemonitord, zodat ze maximale uptime hebben.

Vriendelijk voor je portemonnee

Bellen via ons is zeer voordelig. Je betaalt natuurlijk alleen voor wat je nodig hebt. Een telecomoplossing met telefoonnummer en gebruikersaccount heb je al voor € 7,- per maand. En nee bij ons geen kosten voor een cloud centrale of service kosten voor je toestel.

Wat kan ons platform allemaal?

Het online telefonieplatform heeft eindeloze mogelijkheden om je eigen bereikbaarheid in te stellen. Middels onze online telefooncentrale kun je jouw bereikbaarheid instellen, je administratieve gegevens wijzigen en uitgebreide gesprek statistieken inzien. Daarnaast is het mogelijk om extra telefoonnummers, VoIP accounts of functionaliteiten toe te voegen. Ook het eenvoudig aanpassen van je openingstijden of welkoms melding is eenvoudig aan te passen.

Gratis Functionaliteiten

• Belgroepen meerdere toestellen tegelijkertijd over laten gaan
• Voicemail naar email voicemailberichten worden naar je mail gestuurd, handig!
• In de wacht zetten, ruggespraak, doorverbinden logisch!
• Volledig online beheer om je bereikbaarheid in te stellen
• Realtime statistieken en gesprekskosten daar houden we van
• Mobiele app via mobiel met je zakelijk nummer bellen
• Handige plugins waaronder klik-en-bel
• Filters bepaalde telefoonnummers blokkeren of juist doorlaten
• Naamherkenning weet welk bedrijf je belt, door een handige standaard koppeling