Skip to main content

Uw wensen als richtsnoer

Bij elk ICT-vraagstuk doorloopt Contrive een vaste route. Allereerst doorgronden we uw vraagstuk en brengen we wensen en behoeftes in kaart. Vanzelfsprekend nemen we daarbij uw bedrijfsprocessen nauwkeurig onder de loep. Na deze eerste twee stappen, is het tijd om een op maat gesneden oplossing aan te dragen. Daarbij houdt Contrive rekening met tal van factoren. Denk bijvoorbeeld aan budget, benodigde functionaliteiten, gebruiksgemak, continuïteit en implementatietijd.

Als ik bel, hoef ik nooit lang te wachten en wordt het snel opgelost.

De Panberg

Onze samenwerking met Contrive en Reijer werkt al jaren uitstekend. Korte lijnen, meedenken en leveren van maatwerk oplossingen geeft ons een goed gevoel. Bij technische problemen komen zij snel in actie. Met het op afstand kunnen monitoren zorgen zij ervoor dat onze systemen altijd up to date zijn.

Hypotheekshop Noord Brabantlaan

Contrive heeft gezorgd dat onze computer en back-up systeem weer goed met elkaar communiceren en dat de wifi in het bedrijf overal perfect is.Het hele grote pluspunt van Contrive is dat ze er ook echt zijn als je ze nodig hebt.

Borgmans Logo's en Borduren

Reijer is een goed bereikbare, vriendelijke IT-vakman met verstand van zaken (Office, NAS, PC, veilige VPN verbindingen, …). Het contact is prettig, positief, constructief en oplossingsgericht en afspraken worden nagekomen.

Ocatica

Reijer is al zo’n 10 jaar een fijne en betrouwbare partner. Hij heeft zichzelf geprofileerd door zijn vakmanschap en snelle service. Bij vragen is hij altijd bereikbaar.

Romanesco

Contrive is een betrouwbare partner voor ons. Door de korte lijnen, krijgen we snel antwoord op onze vragen of worden op een andere manier adequaat geholpen.
Online of bij ons in huis

Banketbakkerij van Bragt

Bijdrage aan bedrijfsprocessen

De klanten van Contrive zijn erg te spreken over de persoonlijke aanpak. Onze ICT-oplossingen leveren niet alleen een onmisbare bijdrage aan uw bedrijfsprocessen. Bijkomend voordeel is ook dat uw medewerkers er goed mee uit de voeten kunnen. Samenwerken met Contrive werpt ook op de lange termijn vruchten af: veel opdrachtgevers behoren al jarenlang tot onze klantenkring.